top of page
Zoeken
  • Yv

Ik kan niet meer skiën...........

Iedereen die mij kent, weet dat ik van Oostenrijk hou, niet een beetje maar echt heel veel. Ik heb 8 jaar in de winter in Oostenrijk gewerkt, als reisleidster, skigids, skilerares en natuurlijk in de kroeg. Skiën was 1 van mijn grote passies. Lekker buiten in de bergen, snelheid en natuurlijk ook veel gezelligheid. De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het skiën minder goed ging, daar kon ik natuurlijk steeds een goede reden voor verzinnen. maar nu weet ik wel beter al die jaren was er maar 1 oorzaak; MS.

We waren afgelopen dagen even in Gerlos voor de promotie van onze nieuwe snack de Alpenballe. En ik moest en zou het proberen, kijken of ik nog op de skies kon staan..

NEE, gewoon niet dus. helemaal niet, ik kom geen piste weer af. het is even geleden maar hier moest ik echt wel keihard van huilen. Niet meer kunnen skiën. mijn linkerbeen doet niets wat ik wil, die klappert alleen maar. Ik ben met de lift naar beneden gegaan, wat een deceptie!

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page