top of page
Zoeken
  • Yv

De datum voor Mexico is binnen

Ja, en dan krijg je weer een mailtje uit Mexico, met een datum voorstel....

11 september. (ja de datum is euh een beetje hoe zal ik het zeggen... omstreden?)

maar..... Yes yes yes, i accept!

Het word nu allemaal wel heel concreet, het gaat echt gebeuren! De weg naar een beter leven! Ik slaap er s'nachts slecht van, wat staat me allemaal te wachten en komt het allemaal goed? Krijg ik weer een toekomst waarin ik plannen kan maken?

Zoontje Berk, vind het wel wat ingewikkeld!

Hoezo heb je geld nodig je kan toch gewoon naar de dokter?

Het antwoord moet ik hem schuldig blijven, tja dat zou je inderdaad zeggen!

Gelukkig is mijn neuroloog voor een neuroloog zijnde heel supportive hij zei, maar dan in het Duits dus dit is een vrije vertaling :):

" Ik wil dat je duidelijk weet dat ik dit niet heb aangedragen, er zijn momenteel heel veel medicaties, die ook zeker goede uitwerkingen hebben, de behandeling waar jij over spreekt staat nog in de kinderschoenen, maar is wel heel effectief. Ik snap dat je het gaat doen, het lijkt alsof je met een moker terug wil slaan."

En ja dat is precies wat ik wil; terugslaan met een heeeeeeele grote moker!

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page