top of page
Zoeken
  • Yv

Slaap, zwemmen en yoga

Hoe moet ik me voor bereiden op deze ingreep? Duidelijk is dat ik moet zorgen dat ik zo fit mogelijk aan de start verschijn, dus ik moet m'n gammele lijfje aan het werk zetten, maar ook weer niet overdrijven want ik moet zorgen dat ik stabiel blijf. Geen nieuwe relapses meer. De afgelopen weken ben ik van start gegaan en heb het inmiddels opgebouwd naar 2x in de week zwemmen en 2x in de week yoga. ik ga s'avonds op tijd naar bed zodat mijn lijf ook genoeg ontspanning krijgt.

En eerlijk is eerlijk dit doet me goed waar ik aanvankelijk begon met 20 baantjes zwemmen zit ik nu op 50 baantjes. de eerste keren in het zwembad had ik moeite om niet uit te glijden en mijn linkerbeen onder controle te houden. Inmiddels loop ik weer iets zelfverzekerder. Ook met yoga, viel ik eerst nog wel eens om, iedereen die wel eens yoga heeft gedaan, weet dat de posities onmogelijk zijn en zeker met een half werkend lichaam. En jullie zouden me nu moeten zien, de zonnegroet heeft er nog nooit zo charmant uit gezien :) ok dat is overdreven maar ik blijf wel staan.

Ik voel me langzaam aan iets krachtiger en ga de aankomende maanden met vertrouwen tegemoet.

Ik sta op 11 september "fit" aan de start!

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page