top of page
Zoeken
  • Yv

De Oncoloog

Het begint bijna op een seizoen van de Blacklist te lijken.

De oncoloog dus, in dit geval een vrouw die ik hard nodig heb voor mijn nabehandeling. Van mede HSCT strijders heb ik begrepen dat de voorgeschreven nabehandelingen niet makkelijk te verkrijgen zijn, het is moeilijk om een specialist te vinden die de nabehandeling wil doen. Velen gaan hiervoor bv naar Londen. (elke 2 maanden een infuus en dat keer 5) ook is het belangrijk dat mijn bloedwaardes in de gaten worden gehouden (ik heb dan nl een baby immuunsysteem), en dat ik bij eventuele complicaties een plek heb om heen te gaan. Mijn fijne neuroloog, heeft me gelukkig een doorverwijzing gegeven.

Dus op naar de Neuroloog. Freek ging gelukkig met me mee, en we stonden al klaar in gevechtstenue. Als zij mee zou willen werken, zou dat een heleboel stress en gedoe schelen.

Natuurlijk eerst een uur wachten, dat is vrij gangbaar hier in Duitsland, maar toen was het toch zover. wauw wat een sympathieke vrouw, en ik zal het medische even achterwege laten, ze steunt me en wil me helpen! Hoe fijn is dat? De Krankenkasse gaat hoogstwaarschijnlijk de medicijnen niet betalen, omdat het geen medicatie tegen MS is. Maar ze kan het privé uitschrijven en dan moeten we het betalen, maar dat zou natuurlijk ook het geval zijn als we naar Engeland zouden moeten.

Deze bijzondere vrouw is met recht de HELD van de dag!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page