top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

HELP Hoe kan ik iedereen bedanken?

Nu we midden in de crowdfunding zitten, en ik het volste vertrouwen heb gekregen dat we het kunnen gaan halen vraag ik me toch echt af, hoe kan ik jullie lieve mensen die mijn behandeling mogelijk maken bedanken?

Ik heb niet van iedereen telefoonnummers, adressen of social media linkjes en heel veel mensen ken ik niet eens. Waar te beginnen? Van sommige mensen heb ik zelfs niet eens een naam.

Mijn dank is niet te beschrijven. Dus ik laat het voor nu bij:

Voor al jullie lieve woorden Voor jullie steun en voor jullie kracht Wil ik jullie nog eens bedanken vanuit het diepst van mijn hart Door jullie besef ik des te meer: Wij mensen maken het leven liefdevol, mooi en bijzonder, materiële zaken kunnen dat op geen manier evenaren!

De stand per vandaag, 25 maart, (ruim 2 maanden na onze start) hebben we samen

€ 46.748,54 opgehaald!

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page