top of page
Zoeken
  • Overspannen?

Overspannen?

Hoe kan dit nou, ik ben altijd zo fit, ondernemend en full of life.

Ik ken mezelf helemaal niet terug, alles is me te veel ik ben al moe bij het opstaan. Ook heel emotioneel en zeker op dit moment niet de prettigste persoon om bij in de buurt te zijn. Ik ben bij de huisarts geweest en hij geeft aan dat ik op ben, overspannen, dat ik even rustig aan moet doen, goed voor mezelf moet zorgen en dat het dan allemaal wel weer op zn pootjes terecht komt. Mijn lichaam voelt toch vreemd, dus ik vraag om een doorverwijzing naar een neuroloog, ergens bestaat er de angst dat het MS zou kunnen zijn, het is niet erfelijk, dus de kans dat ik dezelfde ziekte als mijn vader heb is klein.

De Neuroloog voelt een paar keer aan mijn buik, mijn benen en mijn armen, kijkt in mijn ogen, en zegt: Du hast bestimmt kein MS du bist ein total gesunde junge Frau"

Gelukkig maar.... ik ga het even rustig aan doen,goed voor mezelf zorgen. Het komt goed!

51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page