top of page
Zoeken
  • Yv

Papa

Het is vandaag 4 jaar geleden dat mijn lieve vader is overleden, aan de gevolgen van MS. En daar sta ik dan, zijn grote dochter nu ook met MS

You've lost the battle 4 years ago, but I will fight this for the both of us! Watch me.. miss you daddy... Always in my heart!

Mijn vader zat na 3 jaar na de diagnose al in een rolstoel, heeft zijn zaak moeten verkopen, heeft de laatste 5 jaar van zijn leven in een verpleegtehuis gezeten, omdat hij echt niets meer zelf kon doen. Mijn moeder heeft alle liefde en zorg gegeven, maar wat was deze stomme ziekte een aanslag op iedereen in zijn omgeving. En vooral op hem.

En uiteindelijk is mijn vader, Bert Barendsen,

gestorven op 65 jarige leeftijd, veel te jong!

Het erge vind ik dat als er iemand overlijd, dat mensen in de omgeving zeggen: het is beter zo, voor iedereen. Maar eigenlijk is het waar............

MAAR IK HEB GEEN VADER MEER!

Dat mag mijn zoon Berk nooit meemaken!

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page