top of page
Zoeken
  • Yv

Stichting Yv vs MS in de lucht

JA we hebben een bestuur.

De allerliefste Edith, Barbara en Roos hebben zich bereid gesteld om mij in deze reis te helpen en de Stichting Yv vs MS een gezicht te geven.

Vandaag was de dag dat het bestuur getekend heeft, en zijn we officieel in de lucht.

Een bankrekening, site, filmpje en fb pagina is het volgende op ons lijstje en dan gaan we op vrijdag de 13de van start met een benefiet diner in onze zaak.

Jeetje wat is dit spannend, ik voel al zo veel liefde en steun van mijn omgeving!

Maar wat als we het geld niet bij elkaar krijgen wat als ik na bv 6 maanden nog maar 800 euro heb, dan is het gewoon niet haalbaar. Het voelt ergens heel kwetsbaar dat ik geld nodig heb voor mijn gezondheid. Als het niet lukt, betekent dat dan, dat mijn gezondheid niet belangrijk is?

Er komen zoveel ideeën voorbij, van alle kanten, en vooral ook van mensen waar je het niet gelijk van verwacht. Vaste gasten van ons restaurant hebben ook hun toewijding toegezegd en samen met hun hebben we hopelijk een goed plan om op zoek te gaan naar 80 ambassadeurs die zich allen committeren aan 1000 euro, Deze 1000 euro kunnen de ambassadeurs dan naar eigen inzicht ophalen.

We gaan er een mooie reis van maken met als doel de MS uit te schakelen.

ps met mij gaat het redelijk goed, ik bewaak steeds beter mijn "nieuwe" grenzen.

Soms toch er overheen wat ik dan zwaar moet bezuren, maar soms heb ik het er voor over :)

Edith onderteknd
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page