top of page
Zoeken
  • Yv

De laatste loodjes van de crowdfunding!

Ik ben moe ik ben zoooooo moe maar het einde is in zicht. Het is nog ruim een week en dan hopen we volgende week vrijdag in de Westerbouwing in Oosterbeek de crowdfunding af te sluiten. 

Wat waren de afgelopen maanden mooi maar ook heel erg heftig. Eigenlijk kan ik niet meer, het is heel moeilijk om uit te leggen wat deze reis met iemand doet... Altijd vol in de belangstelling , al die evenementen waar je bij wil zijn en de voorbereidingen, Het bijhouden van de site alle DTP dingetjes. Natuurlijk ook het gewone leven mijn gezin het huishouden, zwemles, voetbal, mijn eigen "get fit" traject, de dokter bezoeken en de verkoop van onze zaak. 

En dit alles met een gammel lichaam waarvan het energielevel ver beneden peil is. Maar ook cognitief merk ik dat ik veel heb ingeleverd, waar ik voorheen messcherp was zijn mij nu snel dingen te veel en ben ik emotioneler. Wat is dit een k.... ziekte, Dus ik ben blij en heel dankbaar dat het einde in zicht is. Dat we afstevenen op een beter en stabieler leven.

Afgelopen dinsdag hadden we vergadering over de Midsummernight, en over de veiling. Tijdens deze vruchtbare brainstormsessie werd ik ook subtiel op mijn vingers getikt. Waar was mijn blog? En waarom hou ik de mensen die mij steunen niet beter op de hoogte? Euh ja daar sta je dan met je mond vol tanden, ik heb wel een soort van papiertjes blog, maar ik ben niet zo'n schrijver, ik ben een echte "en toen" verteller. Heel veel gene en ongemakkelijkheid!  Dit alles is ook nieuw voor mij. Excuses dit heb ik niet goed gedaan. Inmiddels heb ik mijn briefjes overgetypt in dit blog, en hou jullie graag verder op de hoogte! 

Afgelopen maandag heb ik een MRI gehad van mijn rug en volgende week donderdag krijg ik een MRI van mijn hoofd en nek. Al Deze info word opgestuurd naar Mexico.

Edith, onze voorzitter, gaat vanavond naar de Bank om de betaling naar de kliniek in gang te zetten.

Volgende week woensdag staan we voor de stichting op de Wehleriade in, je raad het al: Wehl, hier gaan we sjaaltjes voor het goede doel verkopen. Deze sjaaltje moeten nog in Zuid Holland opgehaald worden. Als iemand daar in de buurt komt hoor ik het graag 😬😜

En dan natuurlijk nog de verdere voorbereiding van de Midsummernight, het veilingboekje, de gastenlijst etc.

Ik zou het heel veel fijn en bijzonder vinden als je samen met mij volgende week vrijdag komt proosten op gezondheid, beter worden, leven en liefde. De kaarten kosten € 27,50 p.p. Incl. Welkomstdrankjes en bites. Mijn lievelingszanger die ook op onze bruiloft speelde komt zingen: Laurens Mensink en DJ Rob Spijker gaat zorgen dat we met de voeten van de vloer gaan. Ook hebben we nog een hele toffe veiling en loterij in samenwerking met juwelier Punte.

Kaarten kun je bij Barbara, Edith, Saskia of mij kopen. Of natuurlijk online op https://www.ticketkantoor.nl/shop/Midsummernight

Tot snel! Liefs Yv

Blogs schrijven

Vergaderen

161 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page