top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

Superlatieven, dankbaarheid, rust, zwemmen en yoga

Aller Leukste, liefste, mooiste, gulste, groothartigste, bijzonderste, warmste, geweldigste mensen van deze wereld! Bedankt voor jullie steun, en gulle support de afgelopen maanden. Vrijdag 30 juni tijdens de Midsummernight hebben we ons doelbedrag gehaald en zelfs overschreden.

Wat was het een heerlijke avond 😊 Ik voel me zo gezegend dat ik in de mogelijkheid gesteld word om HSCT (stamceltherapie) te ondergaan om de MS te stoppen, en eventuele verbeteringen te krijgen. En dit hebben jullie voor mij mogelijk gemaakt 🙏  Eeuwige dank!

Ergens in mijn achterhoofd heeft het ook iets wrangs, voor mij is het nu mogelijk omdat ik het geluk heb om zoveel fijne mensen om me heen te hebben, maar er zijn ook een groot aantal mensen met MS die ook graag deze behandeling zouden willen krijgen. Helaas krijgt niet iedereen zoveel geld bijeen. Laten we hopen dat het burgerinitiatief wat vandaag is ingediend bij de tweede kamer om HSCT onder de aandacht te brengen zijn vruchten in de toekomst afwerpt!

En nu rust...... even niets, even bijkomen van de afgelopen maanden. Op tijd naar bed. (Gisteren lag ik er al om 19.30 in🙈)

En natuurlijk sporten, vandaag weer braaf mijn 60 baantjes gezwommen in het lentebad in Zevenaar, en morgen is het weer tijd voor Yoga. Namaste 🙏 

PS ik krijg nog wel eens de vraag wanneer ik nou precies ga.... Ik vlieg samen met mijn lieve moeder op 9 september 2017 naar Mexico stad waar we opgehaald zullen worden door de kliniek, en naar ons appartement in Puebla gebracht worden. (Tijdens mijn verblijf in Mexico zal ik in dit appartement verblijven) een "privé" taxichauffeur staat ons ter beschikking, en ook zusters kunnen naar het appartement komen voor bloedafnames ed, een schoonmaakster zorgt dat het op en top schoon blijft. Onderzoeken, infusen ed worden natuurlijk in het ziekenhuis gedaan. Dit outpatient protocol word toegepast om geen (ziekenhuis) bacteriën op te lopen en om eventuele complicaties te vermijden.

Op 11 september begint de therapie, na 2 weken komt mijn beste vriendinnetje Camilla mijn moeder aflossen. Op 7 oktober vlieg ik samen met Camilla weer terug naar NL, waar dan het strenge revalideren kan beginnen. Mijn gebruiksaanwijzing voor die tijd zal ik te zijner tijd posten. 😬

Liefs Yv

70 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page