top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

#girlcrush #papaskindje

Er is al weer een week voorbij.. nog 7 weken  en dan trek ik ten strijde. Het grote aftellen is begonnen en hoe raar het mss ook klinkt..... ik kan niet wachten, ik kijk er zo naar uit! Terugvechten!

Na gisteren voelt het eigenlijk een beetje als "trekken WIJ ten strijde".

Ik heb gisteren, een medeMS'er (verschrikkelijk woord) ontmoet die in hetzelfde Mexico klasje zit. Jolanda Marissen | http://www.jolandainmotion.nl 

Ook Jolanda heeft gekozen om terug te vechten en zal de HSCT behandeling in Mexico gelijktijdig met mij ondergaan. Fijn dat er in mijn groep nog een Nederlander zit. Maar echt SUPERfijn, als blijkt dat het goed klikt, wat een geweldige vrouw, krachtig, positief, humor ik weet zeker dat wij elkaar gaan steunen!

Vanmorgen was ik bij mijn neuroloog en op de terugweg in mijn auto klonk als eerste "Follow rivers" (een nummer van mijn vaders crematie) En dan overvalt het me zo, dit is geen toeval, ookal geloof ik het niet, hij is erbij! Hij steunt me! Huilen om niets en alles, complexiteit van het leven. Kreeg ik ook MS om het voor mijn vader en mij te bevechten? Is het gewoon erfelijk? Moet ik me zorgen maken om Berk? Waarom is het leven niet gewoon bloemetjes en bijtjes? 

Linksom of rechtsom, we gaan dit winnen!

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page