top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

Leef!

Leef, alsof het je laatste dag is Leef, alsof de morgen niet bestaat Leef, alsof het nooit echt af is En leef, pak alles wat je kan. 

En ja, ik pak nu echt alles wat ik kan.

Heerlijk vakantie in het wunderschöne Oostenrijk, genieten van elkaar, van vrienden die langs komen, van de natuur en van het leven... Opladen voor de zware therapie die me over ruim 2 weken te wachten staat, en dan kunnen we hopelijk in de toekomst nog van heel veel van deze momenten genieten. Gelukkig had ik gisteren een goede dag, eergisteren was daar en tegen wat moeizamer..... zwalkende  benen, weinig gevoel en een kort lontje. Ik wil mezelf blijven pushen om dingen die voor een ieder normaal zijn, ook te kunnen blijven doen. Tegenslagen als uitdagingen te zien! Dat past ook bij mij, de eeuwige, voor sommige mensen ietwat vermoeiende, positivo.. Want uiteindelijk komt alles goed!

Donderdag gaan we weer naar huis, en dan kan ik vanaf vrijdag beginnen aan de laatste voorbereidingen:

-Tandarts checkup om met een goed gebit weg te gaan (bij terugkomst mag ik een half jaar niet naar de tandarts)

-Neuroloog laatste dingen doorspreken.

-Kapper, mijn haar eraf halen, zodra mijn haar uitvalt ik geen halve pruiken op mijn kussen ga vinden. Iemand nog leuke haartips?

-mondmaskers, tube topjes, cadeautjes voor Berk (30 dagen een klein cadeautje) en vast nog veel meer andere dingetjes kopen.

-Koffers pakken

-Afscheid nemen van vrienden en familie

En waarschijnlijk vergeet ik nu het nodige, maar als een echt lastminute typje, komt ook dat allemaal op zijn pootjes terecht!

Genieten jullie ook nog even van de laatste mooie zonnige dagen! 

47 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page