top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

To be free again!

It is the night 

My body's weak  I'm on the run  No time to sleep  I've got to ride  Ride like the wind  To be free again  And I've got such a long way to go To make it to the border of Mexico So I'll ride like the wind Ride like the wind https://youtu.be/x1FRz6mcJyI 

Ontroerd door zo veel mooie berichtjes, cadeautjes, bezoekjes, telefoontjes en kaarten lig ik nu klaarwakker en onrustig in bed! Mijn lichaam is ongehoorzaam, spasmes, en weinig gevoel. Het is eindelijk zover.... Morgen gaat het gebeuren, de koffer is gepakt en staat klaar, op naar Mexico! 

Afgelopen week nog even VOL van man en kind genoten, naar de tandarts geweest, alle zakelijke en privé administratie bijgewerkt en overgedragen, cadeautjespakketje voor Berk gemaakt, nog een laatste yoga en zwemsessie gedaan en vooral veel gerommeld.

Wat voel ik me rijk en dankbaar, dat jullie mij deze kans geven. Op naar een leven zonder MS. Ik ga de braafste en volgzaamste patiënt zijn die ze ooit hebben gezien! Ik vecht voor en namens ons allemaal!

Maar voor nu....... slaap lekker!!!

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page