top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

Chemo live 💉

Nadat dr Ruiz, alle uitslagen van de testen en de rapportages van de cardioloog en neuroloog binnen had en waaruit gelukkig bleek dat ik naast de MS een hele gezonde jonge vrouw ben kreeg ik de goedkeuring om met de behandeling te starten.  Inmiddels zitten De eerste 2 dagen chemo erop!  Je weet van te voren natuurlijk niet hoe je lichaam gaat reageren en hoe ziek je gaat worden. Naast vermoeidheid, verhoging en wat hoofdpijn heb ik mede dankzij "ondersteunde" anti misselijkheid en anti hoofdpijn spul het goed doorstaan. Het infuus aanleggen was beide dagen, zoals altijd, een drama. Met geduld en vaardigheid en een hele fijne dokter, een lieve Paco en een geweldige assistente kwam het met wat vertraging gelukkig goed. Vanmorgen was het prikteam voor het eerst bij ons in het appartement, om te temperaturen, bloeddruk te checken en een injectie te geven om de stamcellen los te maken uit het beenmerg zodat ze in de bloedbaan komen. Dit gebeurt de aankomende dagen 2 maal per dag. Ook krijgen we wat pillen. Hier word dus "hard" gewerkt aan een beter leven. Dr Ruiz benadrukte in ons gesprek dat het goed is dat ik er zo vroeg bij ben dat de behandeling het allersuccesvolst is bij een lage edss en bij een vroege diagnose. Dus ik bijt me door de behandeling heen, want het gaat vast nog wel zwaar worden. En dan gaan we er nog een heeeeeeeeel mooi leven van maken! 🙌😊 Iedereen nogmaals heel erg veel dank voor jullie steun, support, zonder jullie had ik nu niet het geweldige vooruitzicht van hoop! Mijn verjaardag hebben we samen met mijn groep en chauffeurs nog even gevierd, met een laatste wijntje voor de aankomende 6 maanden. Wat een lieve lieve mensen hier!

Gelukkig gaat het met Freek en Berk ook goed 😊 Ik voel me zo rijk! ❤️ 

233 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page