top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

THUIS ❤️

Jaaaaaaa heerlijk, weer thuis! Gisteren om 13.45 uur was het zo ver en stonden we eindelijk na een maand weer op Hollandse bodem! Het was ook echt tijd, de laatste dagen in Mexico werd het gemis van mijn mannen steeds groter... en kreeg ik steeds minder nachtrust door alle onrust en rotzooi in mijn lichaam.

En na een hele fijne nacht in eigen bed is het gewone leven weer aangebroken. En lijkt het hele avontuur in Mexico al weer zo ver weg, alsof het nooit heeft plaats gevonden. Wat kan een maand snel gaan! Wat ga ik alle lieve mensen missen die samen met mij dit gevecht aan zijn gegaan, vooral groep 2, mijn nieuwe broers en zus met aanhang.

Maar die maand was echt!!! Ik heb nu een nieuw immuun systeem zonder MS. 

Yv versie 2.0 is bijna klaar voor de toekomst. 🙌

Bijna? 

Ja bijna, de aankomende tijd moet ik heel erg oppassen met alles wat met bacteriën en virussen te maken heeft. Zorgen dat mijn immuunsysteem kan groeien en volwassen word. Aansterken dus!

Vanmorgen al bij de hematoloog/oncoloog geweest en mijn bloed zag er gelukkig goed uit. Met haar alles doorgenomen met als belangrijkste kanttekening: bij koorts gelijk aan de bel trekken. 

Het leven is mooi!❤️

308 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page