top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

Hungry 4 life - Day +26

Weinig te vertellen.... ik zit thuis en doe wederom niets... ik gun me af en toe een uitje; lees naar de jumbo of naar de bakker in daluren. 

Mijn moeder is veel hier, om het huis heel schoon te houden en mij te voorzien van theetjes en voedsel. Zodra ik bekenden zie is het eerste wat ik zeg: NIET KNUFFELEN! 

Zo niet mij, dat zal iedereen kunnen beamen, want ik ben toch eigenlijk wel een knuffeldoos.

Het gaat goed met me, mijn hematoloog is tevreden met mijn bloed en als zij dat is, ben ik dat ook! 😊 

Psychisch merk ik wel dat ik een klapje heb gehad, snachts regelmatig doodsangsten. 

Waarvoor? En waardoor? 

Eigenlijk geen idee, ik denk dan echt dat ik dood ga, bizar! Na een slechte nacht was ik afgelopen maandag bij de hematoloog, en na de vraag hoe het ging, kon ik, zoals een echte toch ietwat labiele vrouw betaamt, jankend vertellen dat het wel goed gaat! 😬

Maar dat ik soms pijn heb naast mijn hart (waar de piclijn zat), pijn in mijn hoofd en ook af en toe in mijn buik, maar eigenlijk ook weer niet. Lekker wazig verhaal, na controle hart, longen en hartfilmpje bleek natuurlijk dat alles goed is! En kreeg ik de logische uitleg: dat na de afgelopen heftige maanden het normaal is dat nu in ruststand alles verwerkt moet worden. 

Dat zeg ik logisch!!! 

Dus ik doe de aankomende tijd wat nachtelijke verwerksessies en dan moet mijn psyche er ook weer klaar voor zijn!

Word snachts ook nog wel eens met het hart in mijn keel wakker van een aardbeving hier in Elten. Lees: een voorbijrijdende truck oid, waardoor het huis trilt 🤔 

MS technisch gaat het heel erg goed, ik merk dat ik veel meer energie heb als voor Mexico, en mijn linkerkant doet het zo veel beter! Ik wil, maar belangrijker ik kan weer dansen 🙌

De toekomst lurkt naar me, ik wil weer werken, dingen doen, sporten, met Berk rennen, HUNGRY 4 LIFE, heb zelf eigenlijk bedacht dat ik vanaf januari echt wel weer wat kan werken. (Dan is mijn immuunsysteem weer wat stabieler als nu) Dus heb je een leuke banentip? let me know! Ben wel kaal 😂 dus 👳‍♀️muts mag geen probleem zijn. #organisatietalent #supergastvrij #events #marketing #administratie #teamplayer #mensenmens

Hmmm eerst vertellen over mijn labiele psyche en dan vragen om een baan 🤣

Liefs voor jullie ❤️

235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page