top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

Winnen & haarzaken day +36

3 maanden terug had ik echt moeite met een stuk wandelen. Elke stap die ik zette moest bewust en gestuurd worden, wat uiterst vermoeiend was. Lange stukken lopen zonder zitpauzes waren eigenlijk niet mogelijk. 

En nu..... jullie hadden mij net moeten zien!!! Woohoooooo 

4,7 km zonder problemen 🙌

Samen met mijn schoonvader Wim en onze honden op pad, in het winterzonnetje.

Wim zei na een tijdje:" wat loop je weer goed, je loopt helemaal niet met je been te slepen."

Huh inderdaad, ik hoef niet eens na te denken over het lopen, het gaat vanzelf! #nietinwoordenuittedrukken #hetlevenlachtmetoe

Afgelopen week kwam ik voor een dicht hek te staan van zeker 1,5 meter. Voorheen zou ik omgedraaid zijn. En nu.... ik zette af, hup mijn sexy billen op het hek, en binnen 2 seconden stond ik aan de andere kant. Ik schrok er zelf van 🙈

Ik weet, het zijn nog "early days" maar mijn lichaam wil weer! Ik hoop dat jullie beseffen dat dit zonder jullie niet mogelijk was geweest! 🙏

En dan mijn haar, of eigenlijk het gebrek eraan... totaal onbelangrijk! Ik ben niet zo ijdel, maar mijn kale hoofd.... LELIJK. Het rare is dat het haarloze ook nog steeds niet in mijn systeem zit, ik denk nog steeds als ik ga douchen:" zal ik mijn haren wassen"

Dus toch maar naar de pruikenmaker, na verschillende pruiken op te hebben gehad, keek ik in de spiegel en zag ik mezelf weer.

Proud to wear a wig! 😊

Het leven met restricties zorgt af en toe nog wel voor wat uitdagingen. Goede bekenden/vrienden waar je tegen aan loopt, die willen knuffelen.... en ik wil dat ook zo graag, het mag nog niet. 

Ik probeer al mijn liefde in een high five over te brengen! We gaan het straks allemaal inhalen. Ik kan het risico op een griepje virusje echt nog niet lopen!

Geniet van de dag, dat doe ik ook!

😘

135 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page