top of page
Zoeken
  • Foto van schrijveryvonnebarendsen

Merry everything and a happy always! day+93

Kerst, een tijd van rust en een tijd voor elkaar maar ook tijd om de balans op te maken. Wat een enerverend jaar! 2016 sloot ik af met de diagnose MS, veel onzekerheden en "wilde" plannen. 2017 sluit ik volgende week af met een hele grote gezonde glimlach! 

Vrijdag 13 januari 2016 gingen we van start met de crowdfunding om mijn MS uit te roeien met HSCT in Mexico.

30 juni hadden we al ruim 80.000 euro opgehaald! (jullie steun was en is echt overweldigend). 9 september begon de reis naar Mexico en 8 oktober kwam ik alweer thuis. Inmiddels is het 26 december en kan ik oprecht zeggen dat het heel goed met me gaat, buiten mijn extreem korte haarcoupe, is er niets aan mij te zien.... geen chemo/stamcel schade, maar volgens mij, als je het niet weet, is ook de MS niet meer te zien. En belangrijker: op goede dagen eigenlijk ook haast niet meer te voelen. 

Natuurlijk moet ik me de aankomende tijd nog wel aan een aantal spelregels houden.

Maar na mijn bezoek vorige week aan de hematoloog en de neuroloog, ga ik de aankomende periode vol vertrouwen tegemoet. Mijn bloed wordt stabieler en de leuko's stijgen gestaag 🙌

De oplettende lezer heeft misschien in een voorgaand blogje, mijn "tactische" zoekpoging naar een baan gezien. 

Ik sta namelijk te TRAPPELEN (letterlijk en figuurlijk!) en het is gelukt!!!!!! Een geweldige, uitdagende, "echtietsvoorYv" superjob!

Heel trots en dankbaar kan ik jullie vertellen dat ik me aankomende tijd in mag zetten voor "Special Olympics 2018 Achterhoek" als coördinator crew en vrijwilligers. Met een geweldig projectteam, waar ik me gelijk thuisvoel,  gaan we er een hele mooie productie van maken! 

2017 het jaar van de ommekeer, de crowdfunding, de stamceltherapie in Mexico en de verkoop van ons restaurant.

Ik had het niet willen missen!! Zoveel rijker, wijzer en gezonder!

Lieve jij, geniet nog even van de kerst samen met je dierbaren. Zing, lach, dans, leef, eet, drink en bewonder!

Laat 2017 knallend achter en maak je op voor een nieuw hoofdstuk! 

1 vol met gezondheid, liefde, geluk en vriendschap! 🙏

Merry Xmas and a happy healthy new year!

Liefs Yv

94 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page